Pestbarn

As we all perfectly know, designers are narcissists.

Steg fyra – kör igång

Ja, då var alltså experimentet igång. Det var dock inte särskilt smart att festa dagen innan jag skulle börja, eftersom jag alltid är jättehungrig dagen efter en fest. Och i lördags hann det bli en del alkohol. Nåja, jag tog mig igenom det, under söndagen åt jag en banan och en apelsin, och idag måndag har jag hittills ätit en apelsin och ett päron till frukost (jag klev upp 16.45). Peter är nu på väg hit, och sen ska jag nog följa med till Björklinge på långpromenad, om han fortfarande har lust dvs.

Redan nu har jag dock börjat märka en del skillnader. Jag är ganska trött hela tiden, och när jag vaknar känner jag mig inte alls utvilad. Ögonen är jättetorra när jag vaknar, och det tar mig säkert tio minuter att bara kunna öppna dem normalt. Jag har ingen aning om det har med frukten att göra, men är det därför så är det jävligt konstigt. Det är också en jävla plåga att springa omkring och lukta apelsin om fingrarna hela tiden, måste skaffa en sån där apelsinskalargrej så man slipper lukta så mycket.

Och banan då? Det har jag faktiskt aldrig tyckt om förut, därför är det riktigt konstigt att jag åt en hel igår. Jag fick en hel klase av mina föräldrar, och därför måste jag ju äta upp dem. Kanske att gratis alltid är godast, vem vet? Men gott var det.

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: