Pestbarn

As we all perfectly know, designers are narcissists.

Tårta? På en torsdag?

Olyckshändelse? Nåja, det kan man nog kalla det. Jag var hos min syster i Storvreta igår, och spelade basket med henne, Larsson, Madde och herr Adde. Av någon anledning stod det en stor container mitt på basketplanen, och den skulle såklart Larsson upp på. När han sedan försökte komma ner märkte han att det var rätt högt, och skulle göra väldigt ont att hoppa ner hela vägen, så när han ändå satt där uppe tänkte vi bolla lite medan han funderade på hur han skulle ta sig ner. Jag slängde bollen till honom, han slängde bollen till Adde, och Adde slängde bollen till mig. Därefter slängde jag bollen till Larsson, han fintade att han slängde bollen till Adde, jag kollade åt Addes håll samtidigt som jag ser bollen i ögonvrån. Reflexmässigt rycker jag upp handen för att skydda ansiktet, bollen landar på min pekfingerspets, knäcker fingret bakåt på mitten och sen smärtade det till ordentligt.

Det läskiga var hur högt och tydligt det hördes att det knakade. Inget blev brutet dock, bara en ganska fet stukning. Idag är mitt vänstra pekfinger nästan dubbelt så tjockt som mitt högra, eftersom det blev rejält svullet. De två översta lederna är nästan helt stela, och jag tar väldigt lång tid på mig när jag skriver detta inlägg. Det är svårt att träffa alla bokstäver med långfingret som man egentligen är van att ta med pekfingret. Självklart fortsatte vi spela trots mitt lilla missöde, fast inte basket. Vi lirade fotboll i ungefär en timme innan glassbilen kom, och Adde charmade till sig en gratis glass.

Vidare har jag bestämt mig för att jag ska spela fotboll/basket varje dag i två veckor i sträck nu. Speciellt med tanke på att Peter nästan aldrig är hemma, och jag måste ju ha nånting att göra. Måste bara övertala Larsson att vara med och spela varje dag i ett par timmar. De dagar han vägrar spela får jag väl ägna mig åt något annat, någon mindre rolig aktivitet som till exempel åka inlines. Kommer antagligen att svettas ihjäl och dö, men det kanske det kan vara värt.

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: