Pestbarn

As we all perfectly know, designers are narcissists.

Det gångna året 2008

Jag tänkte att det skulle vara passande med ett litet inlägg som på ett bra sätt kan avsluta ett år som detta. Jag tänker därför skriva en del om vad som har hänt det här året, både det positiva och det negativa, även om jag själv tror att det i överlag är positiva saker som hänt i år. Jag firar även det nya året med ett designbyte, hoppas det är till allas behag!

Januari

Året börjar kanonbra med en skitrolig nyårsfest hemma hos mig, Emma och Valle. Januari flyter på ganska fort, och jag hinner bland annat med att se Beowulf på bio, fylla 19 samt införskaffa mig Meshuggah’s nya album ”obZen”. Det tråkigaste som hände denna månad, och även det tråkigaste på hela året, var när min farbror Mikael gick bort efter att ha kämpat mot sin cancer (som bland annat satt i ryggen, nacken, hjärnan och på flera andra ställen) i över ett år. Vila i frid, farbror.

Februari

I februari sålde jag mina kameror – en Samsung Digimax A503 och en Fuji Finepix S5600 – samt att jag sålde mitt trumset och min dubbelkick. Allt för att kunna betala mina räkningar och hyran. Ack. Dessutom returnerade jag mina trasiga Skullcandy-lurar till CDON, och fick ett par uppgraderade hörlurar tillbaka (med inbyggd kapsylöppnare dessutom). Piercade mig i slutet av februari, denna gång blev det en 2 millimeters ring i inner conch, riktigt tjusigt. Därefter körde vi en sambeställning av tröjor från T-Shirt Hell.com, och i slutet av februari startade jag denna bloggen.

Mars

I mars gjorde jag en avgjutning av min penis, bytte MSN-adress till min Gmail-adress, gick på Musik Direkt-delfinal i Enköping och såg Dismiss Connection för tredje gången, och så byggde jag en DIY-striplight.

April

April innebar länsfinal i Musik Direkt, där Dismiss Connection tyvärr inte vann. Nåväl. Veckan efter blev det Halmstadsbesök, jag och Peter var nere och hälsade på Anna på hennes födelsedag. I deras nya lägenhet också minsann, jodå. Opeth släppte sitt nya album, och så även Deicide och Cannabis Corpse. Emma flyttade ihop med Hjärtrud i lägenhet i Storvreta.

Maj

Denna månad kunde man börja äta lunch utomhus, vilket jag också gjorde. Det var skönt att sitta och äta blåfärgad pasta med ketchup på våran framsida i solen. Jag och Valle fick en ny rumskamrat, nämligen Smegma. Maj innehöll också året första grillfest, med tillhörande kubb- och fotbollsspelande, i Eriksberg. Grannkatten Frasse började hänga i våran trädgård (senare var det han som satte på Freja och gjorde henne på smällen. Ett stort party hos Edward hann vi med, och dessutom fyllde Peter 20 år. Och så spelade In Flames på Gröna Lund, och dit åkte vi ju såklart.

Juni

Sista avsnittet ur Scrubs säsong 7 släpptes på internet, utan att man visste att det skulle bli sista avsnittet. Dåligt informerade, jovisst. 11 avsnitt tycker man inte blir en hel säsong, men nåja. Helt urspårat midsommarparty hos Malin i Örsundsbro också, jag blev en aaaaaning för full. Beställde Slipknot-biljetter gjorde vi också. Och i slutet av juni blev vi tvungna att flytta, så jag fick flytta hem till mina föräldrar, Valle till sina och Niklas till sina. Lite synd faktiskt.

Juli

Juli månad började med en sen inflyttningsfest hos min syster. En vecka senare åkte jag till Karlskrona över helgen, för att fira 200-årsjubileum med släkten på mammas sida. Det blev årets första (och enda) badande i havet, och bergsklättring.

Augusti

Grillparty hos mig, vilket innebar god mat, kanonfylla och äppelkrig i bara underkläder på gatorna i Lövstalöt. Hur kul som helst! I övrigt var augusti ingen bra månad, mycket tumult och krångel. Hamnade i fyllecell och blev misstänkt för skadegörelse. The Haunted och Slipknot släppte nya skivor, Karro piercade tungan, och jag köpte en Bushido-katana.

September

Denna månad började med att Bloodbath släppte ny skiva – helt jävla awesome! Marcus fyllde 20. Kulturnatten innebar party hos min syster och Hjärtrud, och lite senare blev det kräftskiva i Eriksberg, mycket skoj faktiskt. Den sista september köpte jag dessutom ny kamera, en Nikon D40X med två objektiv (18-55 och 55-200) på eBay, och fick min gamla Fuji Finepix S9600 såld också.

Oktober

Börjar månaden med att bekanta mig med min nya kamera. Besökte Fäboden en dag, där hade dom en chinchilla. Jag blev helt förälskad, så jag måste skaffa en chinchilla en vacker dag! Hjärtrud köpte Rock Band till sitt Nintendo Wii, och vi var självklart tvungna att nöta ut det så fort som möjligt. Jag började dessutom kolla på House, och beställde biljetter till Opeth i december. Mycket trevligt.

Chinchilla

Chinchilla

November

November inleds med besök av Erik och hans son Tristan, på självaste halloween. Halloweenfest senare samma kväll, jag då utklädd till nån form av two-face/gangster-blandning. Nåt åt det hållet i alla fall. Veckan efteråt var det presidentval i USA, som vi aktivt tittade på hemma hos Anna. Eller, det var meningen att vi skulle kolla aktivt, men det var så tråkigt, så vi hade filmmaraton istället. Fick tag i Napalm Death’s nya skiva. Slipknot på Hovet blev det också, och det är fortfarande den bästa konserten jag någonsin har varit på. Fy satan så bra det var!

December

Jag blir påmind direkt om den asroliga årliga julkalendern på oioioi.se, och dessutom anlände min Cyanide & Happiness-tshirt efter 13 veckors leveranstid. Hjärtrud fick Guitar Hero 4 av min syster i för tidig julklapp, så det blev självklart en jävla massa nötande hemma hos honom! Tyvärr gjorde jag och Amanda slut i början av december också, det var en av de absolut tråkigaste sakerna som hände mig i år. Började titta på Metalocalypse, helt klockren serie. Såg Opeth live i Stockholm, det var riktigt njutbart!

Sen blev det nyårsafton, och här sitter jag nu mitt i natten och har skrivit på det här inlägget bra länge nu. Om mindre än 24 timmar är det nytt år, och jag hoppas på ett minst lika bra år nästa år!

Gott nytt år!

Annonser

Single Post Navigation

2 thoughts on “Det gångna året 2008

  1. vetitusan hur jag halkade in här men så gulligt att du tycker så mycket om min kusin hahah hon är alldeles för mycket hemma och för lite här hoss oss i norrland. Hoppas att ditt nya år blir bra!

  2. Pestbarn on said:

    Din kusin är bäst :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: