Pestbarn

As we all perfectly know, designers are narcissists.

Fylleslag hitan och ditan

Sedan mitt senaste inlägg, ointressant eller ej – döm själv, har jag haft 3191 besökare. Det innebär ett medelvärde på 88 besökare per dag. Otroligt bra besökarsiffra, synd att inte fler kommenterar dock *ännu en pik*

However, det har inte hänt särskilt mycket sedan sist. Eller, ptja, det beror väl på hur man ser på saken. Jag har hunnit fylla 20 (den 25 januari), varit på systemet säkert fyra gånger och förra helgen firade jag min systers 23-årsdag. Det blev ett ordentligt kalas på min 20-årsdag, middag på Williams med nära vänner, och riktigt god mat var det må jag säga. Kan rekommendera indiskt till den nyfikne. Nog för att fylleslaget var större på min systers fest, oja. Det blev festande i över 14 timmar för min del, och jag kom inte hem förrän strax efter nio på morgonen därefter. Och en sak är då säkert – man är verkligen inte 16 längre, och det märks på bakfyllorna man börjar få numera.

Förutom dessa två partyn har det inte hänt något mer faktiskt. Eller jo, fast ingenting värt att nämna direkt. Har tagit mig ända till level 57 med min druid, till exempel. Värt att nämna? Nja. You decide.

Annonser

Single Post Navigation

3 thoughts on “Fylleslag hitan och ditan

  1. Ullabulla on said:

    yay! En update! :D Det är lnas att du har så många besökare med tanke på hur ofta du uppdaterar. ^^ Slår vad om att du har nån sorts pakt nånstans i förhoppning om reklamintäkter. :O Jag funderar lite å att starta min blogg igen, men jag vet inte riktigt. Känns som den blev så rörig och ospecifik. Om jag kommer på ett bra upplägg för den ska jag. Kram på sej!

  2. Pestbarn on said:

    Haha, ja jag blir nästan lite fundersam själv över det där med besökarantalet, men som du kanske märker så existerar det ingen reklam på min blogg (förutom till WordPress och skaparen av temat, men det är liksom obligatoriskt). Jag tycker du borde starta din blogg igen, det är alltid underhållande att läsa folks bloggar :)

  3. DET var party… iaf mushelimuttenmuffs födelsedags fest… jösses… ORGIE!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: